Drijfverenscan Intodrives bij 2Bloom

Intodrives drijfverenscan

Helder, inzichtelijk en direct toepasbaar!

Ontdek meer over jezelf, je drijfveren en motivatoren. Het grootste deel van de tijd ben je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten. Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, maken we in trajecten gebruik van de Intodrives drijfverenscan.
Hiermee krijg je op een leuke manier en in korte tijd inzicht in wat jou motiveert, wat je logisch vindt en wat je denkkader is. Tevens komen we er achter waar je allergieën zitten,(dat wat je minder prettig vindt in het gedrag van anderen) en in wat voor soort omgeving jij het beste tot je recht komt.

Intodrives voor jou?

De drijfverenscan van Introdrives geeft inzicht in wat jou motiveert, wat je logisch vindt en wat je denkkader is. Ook geeft de scan inzicht in wat je minder prettig vindt in het gedrag van anderen en in wat voor soort omgeving jij het beste tot je recht komt.

De uitkomst van de drijfverenscan creëert bewustwording en vormt een goede basis om in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen.
Hierbij valt te denken aan vragen op de volgende gebieden:

  • belemmerende overtuigingen
  • persoonlijke ontwikkeling
  • loopbaanonderzoek
  • (ontwikkel-)assessments
  • persoonlijk ondernemerschap
  • coaching

Intodrives voor Teams!

We zetten de Intodrives drijfverenscan ook in bij het ontwikkelen van teams. Het is een zeer bruikbaar instrument, bijvoorbeeld bij het stimuleren van verandering, het verbeteren van communicatie en samenwerking.

De teamleden vullen de scan individueel in en ontvangen een persoonlijk profiel van hun drijfveren. Tijdens een teamtraining worden de individuele profielen in een groepsprofiel verwerkt, dat inzicht geeft in de voorkeuren, sterke en minder sterke kanten van het team. Verder spreken de teamleden na het invullen van de scan dezelfde taal, namelijk die van de drijfveer. Gebleken is dat dit een positieve uitwerking heeft op de onderlinge communicatie en samenwerking.

Onderwerpen waarbij we de Intodrives drijfverenscan gebruik zijn onder andere:

  • Verbeteren van de samenwerking
  • Cultuurverandertrajecten
  • Organisatieverandertrajecten

 Gecertificeerd

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd om gebruik te maken van de drijfverenscan van Intodrives. Het is een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.

Inschrijfformulier