Over Inge

Over Inge

Mijn missie

Mijn naam is Inge Molin, het gezicht van 2Bloom Training & Coaching. Als trainer, coach en systemisch werker stel ik mij ten dienste van mens, teams en organisaties.

Het is mijn missie om bij te dragen aan het laten stromen van jouw levensenergie. Ik geloof in het werken aan zelfkennis en zelfinzicht omdat het leidt tot zelfwaardering en zelfacceptatie en deze beiden resulteren in meer zelfvertrouwen. In gesprekken ben ik integer en oordeelloos aanwezig. Vanuit deze waarden coach en train ik mensen en teams die doeltreffend en persoonlijk sturing willen geven aan hun leven én werk. Die willen ontwikkelen naar wie ze in essentie ZIJN.

Zoek je naar betekenis? Coaching is een investering in jezelf, ben jij bereid te investeren in jezelf?

Belangrijke waarden zijn voor mij: ontmoeten, vertrouwen, verbinding, diepgang, kern, zelfreflectie en eigen verantwoordelijkheid.

Gedurende mijn (professionele) leven heb ik me gespecialiseerd in:

  • Bewustwording van de impact van verstrikkingen in familie en organisatie systemen, en de mogelijkheid de verstrikking te ontrafelen.
  • Inzicht in en bewustwording in jezelf, in je denkpatronen die je verhinderen je ware levenspotentieel in te zetten en te zijn wie je echt bent.
  • Inzicht en bewustwording in (denk)patronen die niet helpend zijn en als ‘lastig’ of ‘vervelend’, worden ervaren. De bewustwording die je door coaching krijgt, geeft de mogelijkheid daar op een andere manier mee om te gaan en naar te kijken.
  • Ontrafelen van issues, leer hoe het komt dat je telkens opnieuw tegen dezelfde obstakels aanloopt en hoe je dat kunt oplossen.
  • Beweging op gang brengen in teams, en hen opnieuw verbinden met de bestemming binnen de organisatie waar ze deel van uitmaken.

Om dit te realiseren maak ik gebruik van coaching, training en systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen). Hierbij ben ik resultaat en praktijkgericht. 
Toegepaste interventies leiden tot een oplossing, richting, nieuwe keuze, herwonnen kracht, meer levensvreugde of een diepgaande betekenisgeving.

Opleidingen

Als coach en trainer vind ik dat ik in beweging hoor te blijven en moet blijven leren. Eén van de meest waardevolle uitspraken die ik van een van mijn mentoren hoorde was:

Je kunt slechts coachen tot daar waar jij zelf bent in jouw proces van bewustwording.

Dat samen met mijn voortdurende behoefte aan mezelf te ontwikkelen inspireert mij om te leren, te groeien en te blijven ontwikkelen en transformeren. Daarvoor heb ik tot nu toe de volgende cursussen en opleidingen gevolgd en afgerond:

2020: De Maskermaker, Phoenix Opleidingen
2020: Z-Model of Change, AnyChange Academy
2018: Master Systemisch werk & Organisatie Opstellingen, Bert Hellinger Instituut
2017: Opleiding tot Organisatie opsteller, Bert Hellinger Instituut
2017: Opleiding tot Familie Opsteller Bert Hellinger Instituut
2017: Speed Coachen – Systemisch coachen
2016-2017: Medische Basiskennis, Instituut CAM
2016-2017: Psychosociale Basiskennis, Instituut CAM
2015: Transpersoonlijke Coaching & Counseling Master, Smara Sidhi
2014: Transpersoonlijke Coaching & Counseling Practitioner, Smara Sidhi
2014: Medische Basiskennis Sonneveld Opleidingen
2013: NLPU Universiteit van Santa Cruz NLP Trainers opleiding
2011: New York Training Institute for NLP Master Practitioner
2010: New York Training Institute for NLP Practitioner
2010: KIES Coaching (zorgplan KIES voor het jonge kind)
2010: KIES Coaching (zorgplan kinderen en echtscheiding)
2009: Matrix Coaching
2009: Dyslexie Coaching
2003-2008: Diagnostische handanalyse
2001: ITIP  Coach Opleiding
1995: Universiteit Utrecht Sociale wetenschappen/Onderwijskunde