Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en natuurlijk gratis. Tijdens een coachingstraject duurt ieder consult in principe een uur. Daarbij hanteert 2Bloom in 2018 de volgende uurtarieven:

Zakelijk € 145,- exclusief btw
Regulier € 95,- vrijgesteld van btw (particulier)
Studenten € 70,- vrijgesteld van btw

Op alle diensten van 2Bloom zijn Algemene voorwaarden van toepassing. Er zijn Algemene Voorwaarden voor Coaching en aparte Algemene voorwaarden voor Trainingen/Workshops.
2Bloom werkt conform de beroepscode van de VIV en de NOBCO. Deze door de VIV en de NOBCO opgestelde gedragscode is een ethische en praktische code die de beginselen omtrent de  beroepsuitoefening van haar leden beschrijft. Mochten mijn diensten onverhoopt toch niet aan de verwachtingen voldoen en echt leiden tot een klacht, dan kan de klachtenprocedure gevolgd worden.

Vergoeding

De kosten van een psychosociaal consult bij  2Bloom komen ook in 2018 in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw polis worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de door u afgesloten aanvullende polis.
Een actueel overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar voor integrale therapie vanuit de aanvullende zorgverzekering kunt u vinden op ZorgWijzer.nl. Ongeacht de informatie op deze website kunt u natuurlijk altijd zelf bij uw zorgverzekeraar informeren of uw psychosociaal traject wordt vergoed. Daarbij moet u waarschijnlijk onderstaande codes doorgeven:

AGB-code praktijk: 90-56160
AGB-code zorgverlener: 90-047580
RBCZ  licentienummer: 180044R

Registratie trainingen/workshops

2Bloom is ingeschreven in het Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).