Ons Team

2Bloom heeft een samenwerkingsverband met Ellen Schaap van Mindspirit.

Wat kunnen Inge en Ellen samen voor u betekenen?

Samen hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in training, coaching en teamcoaching. Het begeleiden van opleidingstrajecten, leiderschapstrajecten en communicatie zijn zij in gespecialiseerd.
Onze gezamenlijke werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Net zoals in de samenwerking tussen Inge en Ellen gaat het ons ook om de samenwerking met U.  Samen bepalen we de doelen, de inhoud en het te volgen traject.
Dat doen wij doordat wij de verbinding aangaan met jou, je team, de organisatie.  Training, coaching, teamcoaching zijn niet een doel op zich maar dienen altijd te worden vertaald naar gewenst gedrag in de organisatie. In trajecten leggen wij voortdurend de verbinding met het dagelijkse werk.

Wat inspireert ons? Wij werken vanuit de kernwaarden Verbinden, Vertrouwen, Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Bewustzijn.
Wij geloven in de kracht van verbinden, door te werken aan verbinding op persoonlijk en organisatie niveau ontstaat er eenheid en vooruitgang.
Wij geloven dat iedereen verantwoordelijk is voor eigen gedrag, dat bewustwording leidt tot een keuze en tot resultaat. Groei en ontwikkeling ontstaat van binnen uit (inside- out)

Onze dienstverlening bestaat uit training, coaching, consulting, systemisch werk in de vorm van familie en organisatie opstellingen.