10-daagse NLP opleiding Practitioner

10-daagse NLP opleiding Practitioner

De 10-daagse NLP opleiding heeft grote invloed op je leven, doordat je concreet en praktisch diepgaand inzicht ontwikkelt in je eigen denken, voelen en handelen. Je volgt deze opleiding om inzicht te krijgen in de manier waarop je het leven ervaart en veel belangrijker hoe je deze ervaring kunt beïnvloeden. Daarbij ontplooi je meer zelfrespect, meer zelfacceptatie en meer zelfvertrouwen; je gaat meer leven vanuit jouw persoonlijke kracht!
 

De opleiding van 2Bloom heeft 3 pijlers, alle 3 zijn even belangrijk:

  1. Persoonlijk leiderschap, zingeving en spirituele groei.
  2. Effectiever functioneren in je werk, zoals beter en met meer overtuigingskracht communiceren, motiveren, inspireren, meer plezier hebben, grenzen stellen.
  3. Coachen & begeleiden, leidinggeven. Met NLP heb je zeer krachtige tools om te coachen en te begeleiden.

Doelgroep

Voor iedereen met minimaal een hbo of havo diploma die geïnteresseerd is in persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en effectieve communicatie.

Kleine groepen

Doordat ik in deze training werk met kleine groepen werk van maximaal 8 deelnemers is er gedurende deze training veel maatwerk in relatie tot de persoonlijke inbreng van de deelnemers.

Opbouw van de 10-daagse NLP training:

De training bestaat uit 10 trainingsdagen met telkens 2 weken ertussen. Per dag worden meerdere NLP technieken  toegelicht met theorie en ervaringsoefeningen.  Centraal staat ervaringsgericht leren, zelf ervaren en praktisch gericht bezig zijn met de oefeningen en technieken. Studiebelasting is tussen de 2 – 3 uur per week in het toepassen van de NLP modellen. 

Voor mensen die willen werken aan persoonlijke effectiviteit  en persoonlijk leiderschap is de NLP 10 Daagse opleiding een pasende opleiding. Het instapniveau is havo.

Intakegesprek

Voorafgaande aan de training voer ik individuele intakegesprekken. Hierin maken we inzichtelijk aan welke doelstellingen je wilt gaan werken gedurende de training.

Resultaat

Door het volgen van een NLP opleiding werk je aan persoonlijk leiderschap; je krijgt toegang tot meer emotionele intelligentie en een onafhankelijk krachtig opreden wordt er voor je mogelijk.

  • meer inzicht in eigen denken en handelen en dat van anderen.
  • meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden ervaren in denken en handelen.
  • vanuit een nieuw perspectief te bezien en te hanteren, je leert niet alles op jezelf te betrekken op emotioneel vlak,.
  • effectiever communiceren, je ontdekt de kracht van taal en leert datgeen overbrengen en communiceren dat je echt wilt.
  • meer zelfvertrouwen, meer zelfrespect, meer zelfacceptatie.

Data najaar 2019 – 2020 

Start datum 28 nov 2019 – Eind datum 16 juni 2020

Lesdagen
Donderdag 28 nov
Donderdag 19 dec  
Dinsdag 14 jan 
Dinsdag 4 feb 
Dinsdag 3 maart  
Dinsdag 24 maart  
Dinsdag 14 april  
Dinsdag 5 mei
Dinsdag 26 mei 
Dinsdag 16 juni 

Kosten

€ 1875,- (vrijgesteld van BTW en fiscaal aftrekbaar)
Inclusief syllabus, koffie, thee.

Tijdstip

09:30-16:30

Locatie

Praktijkruimte gevestigd aan de Langendijk 66 Tilburg 

Inschrijven

Inschrijven doe je via het inschrijfformulier