Spiegelen met Paarden en NLP

Spiegelen met paarden en NLP

In deze bijzondere ééndaagse training bieden wij jou een uitdagende combinatie van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Paardencoaching.

Paarden zijn de spiegel waardoor je eerlijk, puur en zonder veroordeling inzicht en bewustwording krijgt in je zwakke en je sterke punten. Deze training is ideaal als je wilt communiceren vanuit je eigen kracht en inzicht wilt in je denken, doen en voelen en de balans daartussen. Of als je je meer bewust wilt worden van je intenties en je gedrag en als je onbevooroordeelde terugkoppeling wilt krijgen over je communicatie.

Datum & tijd
In overleg en bij voldoende aanmelding.
In voorjaar 2021 zijn twee data beschikbaar, neem contact met me op hiervoor of er plekke beschikbaar zijn.

Programma
NLP is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.  NLP biedt modellen voor doelgerichte verandering waarin de innerlijke beleving centraal staat. Het wordt steeds vaker in diverse beroepen en omgevingen toegepast.
De paarden waarmee ze werken zijn absoluut veilig in de omgang. Wel zijn ze indrukwekkend, zeker voor mensen die zich vooraf niet konden voorstellen dat ze zo dicht naast een onbekend en vrijlopend paard zouden staan. Het paard is een bijzonder middel waarmee jij eerlijk en open inzicht krijgt in jezelf in combinatie met NLP vaardigheden. 

Kosten
Deelname aan de workshop bedraagt € 375,-, vrijgesteld van btw.

Inschrijven
Inschrijven doe je via het inschrijfformulier.

Reacties van deelnemers aan Spiegelen met paarden en NLP:

'Je hebt van die dagen om niet te vergeten, en dit was zo'n dag! Een inspirerende mengeling van NLP en werken met paarden, verzorgd door twee trainer/coaches die met bezieling én met deskundigheid doen wat nodig is, geven wat ík nodig had. Bedankt Inge en Anita!'.
Spiegelen met paarden en NLP
Deelnemer
"Ik was erg onder de indruk van deze dag en ben blij met mijn nieuw verworven inzicht. Het is een uitstekende en prachtige combinatie van NLP en Paardencoaching, een absolute aanrader."
Spiegelen met paarden en NLP
Deelnemer