Aanpak

In mijn aanpak staat verbinding centraal in. In de overtuiging dat ècht contact leidt tot betere communicatie, samenwerking en duurzame verandering.
Teamleden opnieuw laten verbinden: eerst met zichzelf en daarna met de collega’s in het team en de organisatie. Pas daarna werken we aan het ontwikkelen van afstemming, gezamenlijke beeldvorming en congruentie in het team op de niveaus van gedrag, capaciteiten, kernwaarden & overtuigingen, rollen en missie van het team verbonden met die van de organisatie. Zo leert men vanuit een breder perspectief kijken en worden er hulpbronnen aangeboord om het gewenste resultaat te bereiken.

Samenwerking met partner MindsSpirit

2Bloom werkt in diverse trajecten samen met Mindspirit. Dit doen zij vanuit de overtuiging “Alleen kom je ver, samen kom je verder”.
Wat kunnen wij  samen voor u betekenen? Samen hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in training, coaching en teamcoaching. Het begeleiden van opleidingstrajecten, leiderschapstrajecten en communicatie zijn wij in gespecialiseerd. Onze gezamenlijke werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Net zoals in de samenwerking tussen Inge en Ellen gaat het ons ook om de samenwerking met U.  Samen bepalen we de doelen, de inhoud en het te volgen traject. Dat doen wij doordat wij de verbinding aangaan met jou, je team, de organisatie.  Training, coaching, teamcoaching zijn niet een doel op zich maar dienen altijd te worden vertaald naar gewenst gedrag in de organisatie. In trajecten leggen wij voortdurend de verbinding met het dagelijkse werk.

Wat inspireert ons? Wij werken vanuit de kernwaarden Verbinden, Vertrouwen, Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Bewustzijn. Wij geloven in de kracht van verbinden, door te werken aan verbinding op persoonlijk en organisatie niveau ontstaat er eenheid en vooruitgang. Wij geloven dat iedereen verantwoordelijk is voor eigen gedrag, dat bewustwording leidt tot een keuze en tot resultaat. Groei en ontwikkeling ontstaat van binnen uit (inside- out)

Onze dienstverlening bestaat uit training, coaching, consulting, systemisch werk in de vorm van familie en organisatie opstellingen.

Ellen Schaap directeur en oprichter van MindSpirit Training & Coaching.

Ellen heeft een rijke ervaring in zowel profit als non- profit organisaties. De rode draad in haar loopbaan is personen, teams en organisaties doelgericht in beweging brengen. Eerst als fysiotherapeute letterlijk en later meer in de figuurlijke zin tijdens haar managent -en directeurs functies. Zij is een echte “bouwer” gericht op resultaat gecreëerd vanuit verbinding en houdt van een praktische aanpak. In 2006 heeft zij MindSpirit opgericht met als focus (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling, het begeleiden van verandertrajecten, het verbeteren van samenwerking. Ellen is een gecertificeerd NLP master coach, trainer en counselor.