“De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf.”

Studeer je in Tilburg en ben je op zoek naar coach voor studenten?
Ik begrijp en ken de issues, de vragen die je als student hebt en weet dat ’t af en toe  moeilijk kan zijn. Het hebben van een klankbord die in een aantal gesprekken samen met jou kijkt naar de stappen die jezelf kan zetten om weer de regie te krijgen; is dan heel fijn.

Ik geloof dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag, dat de bewustwording die in de coaching ontstaat, leidt tot een keuze van binnenuit.
Ontwikkelen en leren gebeurt inside – out; van binnen naar buiten.

Ben je bereid om in jezelf te investeren en te werken aan je persoonlijke en professionele groei? Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren over lastige vragen of belemmeringen die je bezig houden anders dan je ouders of je vrienden? Loop je tegen zaken aan in je studenten leven waar het mogelijk uit de hand loopt? Loopt het in je studie niet lekker, wil je weer meer de regie daarover hebben?

Samen kijken we welke stappen je wilt zetten en werken we aan jouw persoonlijke groei in twee tot vier gesprekken.

Intakegesprek
Het eerste gesprek is een intake gesprek waarin we naast kennismaken met elkaar, vaak al veel helder wordt wat betreft jouw coachvraag. Voorafgaand aan het intake gesprek stuur ik je een intake formulier met vragen, met het beantwoorden ervan kunnen we ons beiden goed voorbereiden en de eerste sessie effectief gebruiken. Je zult ervaren dat door de uitnodigende en rake vragen  je bewustwordingsproces al begint. Een coachingstraject duurt gemiddeld 2-4 gesprekken, een gesprek duurt anderhalf uur.
Voor studenten hanteer ik een passend studententarief.

 

De tarieven voor studenten coaching zijn studenten tarieven.
Tijdens het intakegesprek krijg je een duidelijk overzicht van de investering in jezelf en de eventuele gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering.