“The quality of your life is determined by the quality of your relationships with yourself and others.
The quality of your business is no different.”
Harvey Mackay

Coaching in Business, de 3 V’s

Naast kennis en ervaring geloof ik dat er in zakelijke coaching 3-V’s nodig zijn: verbinding, veiligheid, vertrouwen. Vanuit het contact dat ik met je maak nodig ik je uit tot verbinding. In die verbinding ontstaan de juiste vragen vanzelf, je durft je te laten raken in de veilige setting van de zakelijke coaching relatie.

Krijg zicht op wie je werkelijk bent door zelfreflectie en zelfonderzoek, leiderschap verlangt persoonlijk leiderschap. Je weet wat het effect is van je communicatie, bent duidelijk en stelt prioriteiten en grenzen. En soms zijn er fasen in je carrière dat je op een moment komt dat je je afvraagt hoe het komt dat het niet van zelf gaat, het meer moeite kost. Je vraagt je af waar sta ik en wat kan en wil ik doen? Echter vooral stel je jezelf de vraag wat heb ik hiervan te leren?
Jij zelf bent degene die deze vraag het beste kan beantwoorden en  soms is het fijn als in het beantwoorden scherpe vragen stelt, want ik geloof dat vragen die je raken willen je wat leren.

 

De tarieven voor coaching zijn reguliere tarieven.
Tijdens het intakegesprek krijg je een duidelijk overzicht van de investering in jezelf en de eventuele gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering.