“Over de stenen die ouders niet opruimen
struikelen de kinderen”

Zo doen wij dat thuis

Je bent 50% vader en 50 % je moeder, een kind van jouw beide ouders, ook als ze (lang) overleden zijn.
Hoe ging dat bij jullie thuis? Hoe is de relatie met je ouders, wat is jouw plek in het gezin, welke ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden? Slechts een kleine greep uit de rijke geschiedenis die elk levensverhaal zo boeiend maakt.
‘Bij ons thuis ging dat nou eenmaal zo.’, daar waar je opgegroeid bent, ’t persoonlijke verhaal dat erbij hoort is van grote invloed op je dagelijkse leven; in het bijzonder waar je vastloopt, rondjes blijft draaien en er niet uitkomt. 
Daar waar de energie niet meer stroomt, je vast bent gelopen en het zo graag anders wil maar niet weet hoe. Daar kan aan de hand van een individuele opstelling in een coaching uitzicht bieden.

Gids

Ik begeleid je in de opstelling vanuit een plek waarbij ik alles insluit (holding space). Vanuit verbinding reik ik naar je uit, heet ik je welkom zodat je je veilig en vertrouwt weet.  Ik nodig je uit; ik daag je uit, neem je mee op reis naar de plek waar je ooit gewond bent geraakt.
Want opgroeien en volwassen worden gaat gepaard met verwondingen, we hebben allemaal krassen op onze ziel.  Deze aandurven kijken en durven aannemen in een opstelling is helend.

Begeleidings wijze

Als ik je vertel hoe systemische wetmatigheden van invloed zijn op jou, zal je die best wel herkennen.
Als ik het je laat ervaren in een individuele opstelling gaat het leven.

Je gaat in een individuele opstelling doorvoelen en doorleven wat die wetmatigheden voor jou betekenen, Je ziet en weet dan van de impact op je leven en van dat moment af verandert er van alles.  Ik nodig je uit en begeleid je om naar de diepere (betekenis)laag af te dalen. Samen zijn we op pad en werken we aan het ‘aan’ leren nemen, in de begeleiding een van de meest helende bewegingen.

Effecten van een opstelling

Wat ‘t meest ervaren wordt na een opstelling is door het innemen van je eigen (kind)plek; meer rust ervaren wordt zowel mentaal als fysiek. Door het beter kunnen innemen van de eigen plek en ruimte stroomt energie weer, voelt men zich vrijer en gelukkiger. De veranderde innerlijke houding t.o.v. de relaties binnen de familie leidt tot een betere (liefdevollere) verbinding met jezelf en met de ander.